dr. Kiss D. Csaba – Skype tanácsadás

30 000 Ft 60 perc

Skype tanácsadás esetén kollégáim vagy magam hívjuk fel az ügyfelet, így az irodát terheli a telefonköltség.

A konkrét ügy minden részletének alapos ismerete után lehetséges a teljesen pontos és korrekt állásfoglalás, amelyhez konzultáció szükséges. Ennek során teljeskörűen átbeszélésre kerülnek a lehetséges jogi lépések és azok következményei is. A konzultációt (szak)jogász ügyvéd kollégáim egyike vagy magam tartjuk, jellemzően kb. egy órás időtartamban.

Skype tanácsadás esetén a adott esetben a távolság sem jelent gondot (tevékenységi köröm az ország egész területére kiterjed). Minden esetben kb. egy óra időtartammal kell kalkulálni.  Kollégáim vagy magam hívjuk fel az ügyfelet, így az irodát terheli a telefonköltség.

További információk

Időpont egyeztetés az alábbi elérhetőségeken keresztül is lehetséges:
Telefonon a 06209-662061-es számon vagy e-mail-ben a idopont@jogomvan.hu címen.

Amennyiben csupán pár kérdése van, avagy általánosságban szeretne információkat kapni, javaslom Önnek az S.O.S. jogsegély vonalat, amely a 06-90-188-029-es kapcsolási számon vehető igénybe, emelt díjas telefonszámként. (A hívás díja: bruttó 460 Ft/perc, másodperc alapú számlázás, csak a kapcsolat létrejöttétől számláz. Általában hétfőtől péntekig, 9-18-ig hívható.) Amennyiben nem tudom felvenni elsőre, javaslom eltérő időpontban a hívás megismétlését, mivel tárgyalások stb. alatt a hívások fogadása értelemszerűen nem kivitelezhető.