dr. Kiss D. Csaba – Telefonos tanácsadás

40 000 Ft 60 perc

Telefonos tanácsadás esetén kollégáim vagy magam hívjuk fel az ügyfelet, így az irodát terheli a telefonköltség.

A konkrét ügy minden részletének alapos ismerete után lehetséges a teljesen pontos és korrekt állásfoglalás, amelyhez konzultáció szükséges. Ennek során teljeskörűen átbeszélésre kerülnek a lehetséges jogi lépések és azok következményei is. A konzultációt (szak)jogász ügyvéd kollégáim egyike vagy magam tartjuk, jellemzően kb. egy órás időtartamban.

Telefonos tanácsadás esetén a adott esetben a távolság sem jelent gondot (tevékenységi köröm az ország egész területére kiterjed). Minden esetben kb. egy óra időtartammal kell kalkulálni.  Kollégáim vagy magam hívjuk fel az ügyfelet, így az irodát terheli a telefonköltség.

További információk

Időpont egyeztetés az alábbi elérhetőségeken keresztül is lehetséges:
Telefonon a +36 20 966 2061-es számon vagy e-mail-ben a idopont@jogomvan.hu címen.

Amennyiben csupán pár kérdése van, avagy általánosságban szeretne információkat kapni, javaslom Önnek az S.O.S. jogsegély vonalat, amely a 06-90-188-029-es kapcsolási számon vehető igénybe, emelt díjas telefonszámként. Amennyiben nem tudom felvenni elsőre, javaslom eltérő időpontban a hívás megismétlését, mivel tárgyalások stb. alatt a hívások fogadása értelemszerűen nem kivitelezhető.

A hívás díja: bruttó 460 Ft percenként. A hívószámot a Voxinfo Kft. (1034. Budapest, Bécsi út 100.) biztosítja. A Voxinfo ügyfélszolgálat elérhetősége: 06 1 225-7603; ugyfelszolgalat@voxinfo.hu; https://emeltdijas-telefon.hu/ Általában hétfőtől péntekig, 9-18-ig hívható.)