Személy letiltása

Kérdés: Hogyan mondjuk el annak a személynek, hogy miért tiltottuk le?

Válasz: Kérem, legyen szíves értelmezhető kérdést feltenni.

Videó

Kérdés: Ha valaki egy másik gépről belép az oldalamra, hallja és látja, ha valakivel videokamerán beszélek? Én láthatom hívás közben, hogy más is van az oldalamon, aki illegálisan lépet be?

Válasz: Tisztelt Kérdező! Ha van megfelelő programja hozzá, akkor igen.

Engedélyek

Kérdés: Szabad feltölteni tartalmat egy adott személyről úgy, hogy nem egyezett bele?

Válasz: Tisztelt Kérdező! Nem.

Vásárlással kapcsolatos

Kérdés: Azután szeretnék érdeklődni, hogy 2022. január hónapban vásároltam az interneten keresztül utánvéttel árut, meg is jött az értesítés, hogy 0 forintot kell fizetnem átvételkor. Nem akartam elhinni mikor jött a futár kérdezem, mennyit fizetek ő mondta, hogy semmit, mivel 0 forintos a kísérő papíron is ez szerepel, 8 hónapra rá felhív a bolt vezető, hogy nem fizettem ki az árut mondom hogy 0 forinttal érkezett. Mondta, hogy a raktárosa írta el. Az a kérdésem, hogy 8 hónap után és a saját embere rontotta el, kényszeríthet a fizetésre?

Válasz: Tisztelt Kérdező! Igen, utólag, illetve a hiba ellenére is követelhetik az összeget.

Vélemény megosztás

Kérdés: Grafikusként dolgozom, és van egy honlapom, ahol szeretném megosztani a véleményeket, amiket rólam írtak a munkáim kapcsán. Jogilag kell valamire odafigyelnem, hogy mit és hogyan osztok meg? Van olyan dolog, amit kötelező feltüntetni?

Válasz: Tisztelt Kérdező! Figyelemmel arra, hogy a vélemények közzététele személyes adatokkal függ össze, ezrét érdemes jogász szakembert felkérni a weboldal Általános Szerződési Feltételeinek valamint GDPR nyilatkozatnak a megírásához, továbbá az azokat formálók engedélye is szükséges természetesen.